VELKOMMEN TIL METTE, DITTE OG SARA

 

Hos Pålsson har vi fået tre nye kollegaer.

 

Mette Ager er vores nye tilbudsansvarlig. Mette er uddannet inden for kommunikation og formidling, og har en CF APMP certificering i Bid og Proposal Management.

Proposal Management er min passion, og jeg brænder for at skrive overbevisende fortællinger og koble det på de udfordringer, jeg analyserer mig frem til hos ordregiver. Jeg har mangeårig erfaring med at varetage elementerne involveret i en tilbudsafgivningsproces og drive disse fra start til slut, herunder udvikle tilbudsstrategier samt skrive og designe skræddersyede tilbud. ’

 

Ditte Marie Jonasson kommer fra en baggrund som Head of Finance og er ny økonomiansvarlig med fokus på implementering af projektcontrolling, rapportering og budgettering.

Mit store fokus er optimering af økonomifunktionen og en fuld digitalisering af vores bogholderifunktion. Jeg har stor interesse for værktøjer, teknologi og optimering, som kan understøtte virksomhedens ledelse og strategi.’

 

Sara Helgheim er ny arkitekt hos Pålsson. Sara er uddannet fra KADK med speciale i bæredygtighed og kritisk regionalisme, og har de sidste tre år arbejdet som arkitekt og projektleder i New York. Sara skal med sin erfaring bidrage til den kreative proces på tegnestuen, hvor de løsninger, der forener god arkitektur og godt håndværk er i fokus.

’Som arkitekt, mener jeg det er vigtigt at tænke mennesket i centrum af arkitekturen: Jeg mener at vellykket arkitektur kan måles i samspillet mellem det fysiske rum og de mennesker, der bruger det. Bæredygtighed og boligbyggeri har altid været et fokus for min interesse og virke i arkitektfaget, som jeg vil have med mig i rollen som sagsarkitekt hos Pålsson.