Pålsson Arkitekter har i mere end 30 år arbejdet med at skabe smukke og velfungerende boliger, rum og miljøer, der danner rammer for menneskelig trivsel, og hvor byggeteknik og tidssvarende arkitektur er et varemærke. En tradition og kompetencer som tegnestuen nu styrker ved at ansætte Malene Holmsgaard som ny segmentleder for det almene marked.

“Tegnestuen har de senere år arbejdet målrettet på at styrke samarbejde med vores store netværk af faste kunder i både det private såvel som det almene marked. Samtidigt har vi afsøgt nye forretningsområder, og med ansættelsen af Malene får vi en ny medspiller på holdet, der bringer værdifuld erfaring med udvikling og eksekvering af strategier og salg til tegnestuen”, siger administrerende direktør Søren Holck-Christiansen.

Malene Holmsgaard har opbygget et stærkt CV med ansættelser hos tegnestuer som Tegnestuen Møllestræde og Juul & Hansen Arkitekter og senest ZESO Architects, hvor Malene som segmentleder og partner stod i spidsen for at udvikle forretningsområdet Care & Learning - et område hvor Malene har været helt inde i ”maskinrummet” i samarbejdet med det almene marked.

“Malene vil med sit brede branchekendskab, og flair for at skabe personlige relationer på tværs af branchen, fremadrettet skulle styrke vores opgaveportefølje og kundegruppe i det almene. Malene vil fortsætte tegnestuens arbejde med at fastholde en stærk position indenfor renovering af almene boliger, samtidigt vil hun bringe nyt til vores arbejde med nybyggeri.”

Malene tiltrådte stillingen som segmentleder for det almene marked den 1. maj.